Directori ENL


Es tracte d’una iniciativa personal d’Iñaki Cucarella i Carlota Linares que compte amb el suport del Fòrum ETS Menorca. En aquests moments s’està creant el directori web d’entitats no lucratives.

El directori sorgeix de la dificultat d’accés a una informació dispersa i és una iniciativa privada i personal que compte amb el recolzament del Fòrum ETS Menorca. L’illa de Menorca compte amb un teixit associatiu viu i actiu des de fa diverses dècades i la participació ciutadana que ha propiciat ha sigut clau en l’esdevenir del seu futur prenent la iniciativa en assumptes d’interès general.

El projecte pretén realitzar un directori d’associacions, fundacions i altres entitats no lucratives (ENL) que desenvolupin les seves activitats en l’àmbit de l’illa de Menorca i tinguin establert domicili dins la mateixa, destacant els projectes de voluntariat i participació social que estes coordinin. Altres objectius del Directori
són:

  • Donar a conèixer el treball i la contribució a la societat de les ENL a Menorca.
  • Sensibilitzar la població. Difondre i reconèixer la diversitat del moviment associatiu a Menorca.
  • Facilitar l’apropament entre les ENL de Menorca i la societat en el seu conjunt a través de facilitar el coneixement de les tasques que aquestes entitats porten a terme.
  • Promoure el treball comú, així com l’intercanvi d’informació i experiències entre ENL menorquines.
  • Ser una eina per a les entitats i servir d’orientació a les persones que vulguin col·laborar en programes de solidaritat i participació social.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a tot aquest treball, estem dissenyant una pàgina web en la qual es disposi de tota aquesta informació, així com cercadors d’entitats i projectes de voluntariat i informació diversa sobre el tercer sector. Pretenem que
sigui una pàgina molt visual, dinàmica i participativa. Qualsevol suggeriment que tingueu serà benvingut.

Si esteu interessants en la iniciativa, contacteu amb Iñaki Cucarella a directorioenlmenorca@gmail.com

Share