Servei de préstec gratuït de gots reutilitzables


Estrenem un nou servei de préstec de gots reutilitzables per a actes, festes, reunions. En diferents actes sovint s’utilitzen gots de plàstic d’un sol ús que acaben en les escombraries com a residu, i que per tant no es reciclen. Per aquest motiu, el Fòrum posa a disposició de les entitats de Menorca un nou servei de préstec gratuït de gots reutilitzables per a usar en aquestes ocasions.

Ara, les entitats podran utilitzar aquests gots reutilitzables: s’utilitzaran, es rentaran i es tornaran a utilitzar tantes vegades com faci falta.

D’aquesta manera s’evitarà comprar, usar i tirar gots de plàstic cada vegada que s’organitzi un acte, amb el conseqüent estalvi de materials per a la seva fabricació, gestió i tractament una vegada es converteixi en residu.

Els gots reutilitzables són per a un màxim de 500 persones. Per sol·licitar-los, les entitats interessades poden dirigir-se al Fòrum ETS Menorca, a través del correu forumetsmenorca@gmail.com adjuntant el document “sol·licitud de préstec de gots reutilitzables” correctament emplenat.

D’aquesta manera, l’ús de gots reutilitzables, a part de beneficis per al medi ambient, suposa un estalvi de material i la reducció de residus.

Aquest servei, emmarcat en l’objectiu de suport a les entitats del tercer sector de Menorca, ha estat possible gràcies al suport de la Conselleria de serveis generals, participació ciutadana i habitatge del CIME, i forma part de materials derivats de l’organització de la III Mostra d’Entitats de Menorca, del passat any 2018.

Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca.