Voleu unir-vos al Fòrum?

Qualsevol entitat de Menorca sense ànim de lucre, no governamental i legalment constituïda pot unir-s’hi i ser entitat adherida. Tan senzill com omplir la sol·licitud i enviar-la, juntament amb les còpies dels DNI i els estatuts de l’entitat, a forumetsmenorca@gmail.com.

Quina feina li suposa a l’entitat?

Sumar adhesions és sumar esforços i fer créixer la capacitat de treballar en xarxa, de cooperar entre nosaltres i de donar-nos suport mútuament. Juntes som més fortes en el camí de la transformació social seguint els valors associatius que totes les entitat compartim. A més, el fet de sumar adhesions permet al Fòrum ETS Menorca guanyar representativitat en la defensa dels interessos del tercer sector de l’illa, augmentant la capacitat negociadora davant les administracions públiques. Treballam per tot el teixit associatiu, estigui o no adherit, però només podem dir que representam a les entitats que s’hi han adherit formalment.
Les entitats adherides, a més, apareixen a la nostra web (enllaç al llistat d’entitats adherides), on el nom de cada entitat està enllaçat a la seva pàgina o xarxa social preferida. El servei de préstec també és exclusiu per a les entitats que formen part del Fòrum. La resta d’accions (difusió d’activitats i iniciatives, formacions, Mostra d’entitats, recepció de correus informatius…) les duem a terme per a tot el teixit associatiu menorquí.

No voleu adherir-vos, però voleu rebre els nostres correus?

Escriviu-nos a forumetsmenorca@gmail.com i inclourem la vostra entitat al llistat de contactes. També ens podeu enviar informació de les vostres activitats i les difondrem sempre que sigui possible.

Teniu dubtes?

Trucau-nos i en xerram: 682 18 34 35