Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres a través del telèfon 682 183 435, del formulari o de la nostra adreça electrònica forumetsmenorca@gmail.com

Segueix-nos a través de les xarxes socials!

La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del FÒRUM D’ENTITATS DEL TERCER SECTOR DE MENORCA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a CARRER DES FORN, 9 – 07730 ALAIOR (MENORCA, ILLES BALEARS, ESPANYA) o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a FORUMETSMENORCA@GMAIL.COM.