🎤NOU CURS: APRENEM A PARLAR EN PÚBLIC!

Si ets d’aquelles persones que voldrien poder parlar en públic, però que, quan s’hi troben, s’ho passen malament o creus que t’aniria bé tenir noves eines per poder explicar més i millor tot el que fa la teva entitat, aquesta formació potser t’interessa! 

   ✅ Aprèn a captar l’interès dels teus interlocutors amb un estil propi que transmeti energia i naturalitat, obtenint com a resultat un impacte positiu.
   ✅ Descobreix i potencia les particularitats del teu propi llenguatge tant verbal com corporal.
   ✅ Coneix i treballa les teves pors a exposar-te davant dels altres.

Aquest novembre, els dies 25 i 27, ens retrobam amb na Mariona de Wàitala, una plataforma de comunicació ètica que ajuda a donar forma i veu a projectes amb valors. I ho fem amb un curs de títol més que expressiu: GAUDEIX DE PARLAR EN PÚBLIC. Dues sessions en línia que ens ajudaran a parlar davant d’una audiència de forma més relaxada i autèntica per augmentar el nostre impacte social. Perquè sí, encara que a vegades és difícil, es pot parlar en públic i, alhora, passar-ho bé!
T’hi apuntes? Molt senzill: envia un correu electrònic a forumetsmenorca@gmail.com indicant el teu nom, el teu telèfon mòbil, l’entitat amb la qual col·labores i el correu electrònic on vols que t’enviem l’enllaç per accedir al curs. Tens fins al 24 de novembre per inscriure-t’hi. I si vols saber-ne alguna cosa més abans de decidir-te, mira’t la fitxa del curs que tens adjunta.
T’hi esperam!