ūüé§NOU CURS: APRENEM A PARLAR EN P√öBLIC!

Si ets d’aquelles persones que voldrien poder parlar en p√ļblic, per√≤ que, quan s’hi troben, s’ho passen malament o creus que t’aniria b√© tenir noves eines per poder explicar m√©s i millor tot el que fa la teva entitat, aquesta formaci√≥ potser t’interessa! 

   ✅ Apr√®n a captar l‚Äôinter√®s dels teus interlocutors amb un estil propi que transmeti energia i naturalitat, obtenint com a resultat un impacte positiu.
   ✅ Descobreix i potencia les particularitats del teu propi llenguatge tant verbal com corporal.
   ✅ Coneix i treballa les teves pors a exposar-te davant dels altres.

Aquest novembre, els dies 25 i 27, ens retrobam amb na Mariona de W√†itala, una plataforma de comunicaci√≥ √®tica que ajuda a donar forma i veu a projectes amb valors. I ho fem amb un curs de t√≠tol m√©s que expressiu: GAUDEIX DE PARLAR EN P√öBLIC. Dues sessions en l√≠nia que ens ajudaran a parlar davant d’una audi√®ncia de forma m√©s relaxada i aut√®ntica per augmentar el nostre impacte social. Perqu√® s√≠, encara que a vegades √©s dif√≠cil, es pot parlar en p√ļblic i, alhora, passar-ho b√©!
T’hi apuntes? Molt senzill: envia un correu electr√≤nic a forumetsmenorca@gmail.com indicant el teu nom, el teu tel√®fon m√≤bil, l’entitat amb la qual col¬∑labores i el correu electr√≤nic on vols que t’enviem l’enlla√ß per accedir al curs. Tens fins al 24 de novembre per inscriure-t’hi. I si vols saber-ne alguna cosa m√©s abans de decidir-te, mira’t la fitxa del curs que tens adjunta.
T’hi esperam!