La Federació de Persones Majors de Menorca s’uneix al Fòrum del Tercer Sector

La Federació de Persones Majors de Menorca s’uneix al Fòrum del Tercer Sector

Una nova entitat menorquina s’uneix al Fòrum d’Entitats de Tercer Sector, en aquesta ocasió la Federació de Persones Majors de Menorca, entitat que conformen 12 associacions i que té 9000 afiliats a la nostra illa.

En els últims mesos també han presentat la seva intenció d’adhesió altres 7 entitats del tercer sector menorquí, com, el Cercle Artístic, Per la Mar Viva, Protectora d’animals de Ciutadella, Agrupació Musical de Ciutadella o l’Ateneu de Maó.

S’espera poder ratificar la seva adhesió en l’assemblea anual del Fòrum ETS  Menorca el pròxim 27 de juny. Durant aquesta trobada també s’aprovaran la memòria 2017, el pressupost de l’entitat, i es ratificarà la renovació de càrrecs de la junta directiva.

El Fòrum ETS Menorca, compleix tres anys des de la seva refundació, que van ratificar 12 entitats, i en l’actualitat el conformen més de 30, amb un interès  creixent d’altres tantes per participar d’aquesta iniciativa de promoció de l’associacionisme i el voluntariat.

“Des del Fòrum volem agrair a tots els nostres associats pel seu suport, dedicació i treball per mantenir en marxa l’associacionisme a la nostra illa i fer que seguim creixent i fent xarxa.”

 

Gràcies