Convocatòria de l’Assemblea General del Fòrum ETS Menorca

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca convoca a les entitats del tercer sector de l’illa a participar en la nostra propera Assemblea General, que tindrà lloc el dissabte 12 de novembre a Son Putxet de Baix. L’hora de trobada serà a les 9:30, i la jornada conclourà a les 14h. Després, les persones que vulguin quedarem a dinar, compartint el menjar que cadascú haguem portat.

L’Assemblea General és l’òrgan del Fòrum ETS Menorca que pren les decisions estratègiques per al proper any. La vostra participació és important, ja que enriqueix les idees i el debat per fer més efectiva la tasca del Fòrum en la seva missió de potenciar la vivesa del teixit associatiu menorquí. L’assemblea és oberta a totes les entitats del tercer sector.

Adjunt trobareu l’ordre del dia. Per favor, llegiu-lo atentament. Igualment, us ressaltam les qüestions següents:

  • Un dels punts de l’ordre del dia és l’aprovació del Reglament de Règim Intern i del Codi Ètic, ambdós documents els trobareu adjunts. Us informam que el termini per presentar esmenes és fins el 30 d’octubre. Ens les podeu fer arribar a través del correu electrònic.
  • En el darrer punt de l’ordre del dia, es donarà pas a l’elecció de la nova junta directiva. Totes aquelles persones interessades en formar-hi part, teniu temps per notificar-ho fins el dia 9 de novembre, a través del correu electrònic.
  • Finalment, animam a totes les entitats interessades a fer-vos sòcies del Fòrum ETS Menorca. Per això cal que ens feu arribar la sol·licitud d’adhesió, que trobareu adjunt en aquest correu. VOLEM SUMAR PERQUÈ JUNTS TENIM MÉS FORÇA!

Per favor, agrairíem confirmeu assistència a efectes d’organització.

Per qualsevol qüestió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a:

forumetsmenorca@gmail.com