EL TEIXIT ASSOCIATIU FA EL SALT A LA RÀDIO!

Aquest mes de juny hem estrenat FEM XARXA, un espai radiofònic mensual protagonitzat pel teixit associatiu de Menorca. En una època en què les entitats malden per tirar endavant enmig d’una situació complicada per a tots els sectors, creiem que una iniciativa com aquesta obre una nova finestra de possibilitats. 

L’objectiu és difondre la feina de les entitats menorquines i escampar, tant com sigui possible, el seu missatge i els seus valors. El Fòrum ETS impulsa aquesta iniciativa amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya Caixa Pollença.

L’espai s’emet el darrer dilluns de cada mes dins la programació local de la Cadena Ser (entre les 12.20 i les 14 h al 95.7 de la FM) i ha estat batejat amb el nom de FEM XARXA perquè aquest és un dels trets característics del teixit associatiu: crear xarxes de ciutadans i ciutadanes que s’uneixen voluntàriament per aportar el seu granet d’arena en la millora del nostre món.  
En el programa hi tindran un paper destacat les entitats adherides al Fòrum, un total de 39, però està obert a totes les propostes que sumin als objectius comuns del tercer sector. Perquè tots junts… FEM XARXA!

Aquí podeu escoltar el primer FEM XARXA.