TALLER DE COMUNICACIÓ PER A ENTITATS!

La comunicació és una part essencial de la feina de les entitats.

Saber explicar què fem i aconseguir que el nostre missatge arribi el més lluny possible són reptes que ens demanen esforç i dedicació, però que totes sabem que hem d’abordar i perfeccionar tant com puguem.

Per això, i seguint les demandes que ens heu fet arribar algunes entitats, us proposem participar en el TALLER DE COMUNICACIÓ TRANSFORMADORA que hem organitzat per a aquest mes de juny de la mà de Wàitala, una plataforma digital de comunicació ètica que treballa per donar forma i veu a projectes amb valors.

 Aquí en teniu la informació:


DURADA: 4 hores repartides en dues sessions QUAN: dilluns 15 de juny i dijous 18 de juny de 18 h a 20 h  COM: donades les circumstàncies, el curs es farà en línia, esperam que això faciliti la participació des de tots els punts de l’illa.     INSCRIPCIÓ: el taller és gratuït, però us hi heu d’inscriure abans del 12 de juny enviant un correu a forumetsmenorca@gmail.com i indicant nom i      llinatges, entitat amb la qual col·laboreu i telèfon i correu electrònic de contacte.

El divendres dia 12 enviarem a totes les persones inscrites l’enllaç per poder accedir al taller. 

Si voleu algun detall més d’aquesta proposta formativa, mireu la fitxa adjunta que ens ha preparat la formadora, na Mariona López de Wàitala. 

Esperam que sigui del vostre interès i que, encara que a distància, ens puguem veure ben prest!

Fitxa Taller amb Wàitala