GRÀCIES! IV Mostra d’Entitats de Menorca

Dissabte 26 d’octubre vam celebrar la nostra cita anual amb la Mostra d’entitats de Menorca, que ja ha arribat a la quarta edició. Un total de 23 entitats ens vàrem aplegar a la plaça d’Espanya de Ferreries amb un triple objectiu: donar a conèixer la seva feina a la ciutadania,seguir creant una xarxa sòlida entre elles i, enguany, posar una especial atenció en el món del voluntariat, que fa possible bona part de la tasca que desenvolupen la majoria d’associacions.

Al llarg del matí es van fer tota mena d’activitats, des de jocs d’habilitat i jocs en anglès per als més petits, fins a xerrades informatives, ballades populars i tallers relacionats amb el consum de recursos, la vida amb una discapacitat o la sostenibilitat per als més grans. Una jornada dinàmica i participativa que va atraure nombroses persones interessades en l’associacionisme i que va acabar amb un dinar popular que, tot i que s’havia de reservar plaça amb antelació, va aplegar més de 80 persones. 

Des del Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca només podem donar les gràcies a totes les persones que van contribuir a l’èxit de la Mostra, així com a les administracions públiques que, amb el seu suport i col·laboració, van facilitar la trobada, especialment al Consell Insular de Menorca i a l’Ajuntament de Ferreries.

Gràcies!