Jornada per a un pla estratègic del Fòrum ETS Menorca

El Fòrum ETS Menorca hem organitzat una jornada oberta a totes les entitats no lucratives de Menorca  el dissabte 3 d’octubre de les 9:30 a les 13:30 al Centre de Convencions des Mercadal.
L’objectiu de la jornada és presentar-vos un recull d’objectius i accions en un Pla Estratègic del Fòrum ETS Menorca per al 2016-2019 a fi de valorar-lo conjuntament i convidar-vos a que us hi sumeu. D’aquesta manera, pretenem sumar el màxim d’entitats no lucratives de Menorca per tal que juntes puguem enfortir el tercer sector de la nostra illa, aconseguir espais de participació i de trobada efectius entre l’administració pública i la ciutadania i l’assoliment d’un model social a Menorca basat en els drets humans i en els principis de sostenibilitat d’una Reserva de la Biosfera.
Adjunt trobareu el document de proposta. Per favor, confirmau la vostra assistència a través d’aquest correu, i per qualsevol dubte posau-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic forumetsmenorca@gmail.com o trucant al 620818303.
És important la participació de totes per establir i compartir la tasca del Fòrum ETS Menorca en el si del teixit associatiu i de la societat menorquina.