La família del Fòrum ETS Menorca continua creixent

Encara que el Fòrum compta amb més de 20 anys d’història com a organització informal d’ONG’s menorquines, eL 2016 es va constituir com a entitat formal amb la firma de dotze entitats.

Tres anys després, l’aventura continua i la família creix: ja som 34 entitats del tercer sector de l’illa les que en formem part, i continuem treballant per seguir sumant adhesions.

En aquest temps, ens hem mantingut fidels a l’objectiu de donar suport a les entitats de Menorca en formació, organització i visibilització, siguin o no membres formals del Fòrum. Perquè creiem que el treball en xarxa és necessari i eficaç.

I no ens aturam. Ja està en marxa l’organització de la IV Mostra d’Entitats de Menorca, que, amb col·laboració del Consell Insular des del seu departament de Participació Ciutadana i el suport de l’Ajuntament de Ferreries, se celebrarà en aquesta localitat el pròxim 26 d’octubre.

És una oportunitat excel·lent per crear un espai de trobada i de col·laboració entre entitats i, alhora, donar a conèixer i fer visible la feina de cadascuna d’elles a la ciutadania. La IV Mostra, que tindrà com a tema transversal el voluntariat –tan esssencial per a la majoria d’entitats-, oferirà activitats per a petits i grans al llarg del tot el matí de dissabte i es clourà amb un dinar popular.

Amb les darreres incorporacions -Amics de la mar port de Máo, Formiga Arts Marcials i Es Músics- ja som 34!

Consulta aquí les nostres entitats