VIII Mostra d’Entitats de Menorca “El Batec de l’Illa”

Es Castell 7 d’octubre de 2023.

Un espai per a tots. El Fòrum ETS Menorca organitza la vuitena celebració de la Mostra d’Entitats de Menorca, una iniciativa que permet conèixer de manera enriquidora i divertida al teixit associatiu de la nostra illa.

La Mostra té com a objectiu promoure el coneixement del treball que fan les organitzacions del tercer sector, oferint una àmplia gamma d’activitats, tallers, jocs i actuacions organitzats per les mateixes entitats, per al gaudi de tots.

Continuant amb el compromís de dur a terme una activitat itinerant i així arribar a visitar totes les poblacions de Menorca, enguany es durà a terme en el municipi d’Es Castell, el dissabte 7 d’octubre entre les 10 h i les 16 h, amb activitats obertes a majors i petits.

La jornada consta de diferents activitats que s’ofereixen de manera interactiva durant tot el matí, també compta amb actuacions en l’escenari central i finalitza amb un menjar col·laboratiu organitzat enguany per Fra Roger i el projecte de formació de Càritas, Ca n’Aguedet, per a participar és necessari inscriure’s a través de l’email forumetsmenorca@gmail.com i s’haurà d’abonar un tiquet de 3 €.

Un esdeveniment per a tots, des del Fòrum “volem crear un espai que uneixi a la ciutadania i al teixit associatiu de Menorca, fomentar el diàleg, la col·laboració i el coneixement de la riquesa de les associacions de l’illa, convidem a tots a unir-se a nosaltres en aquest dia especial i a participar de les diverses i divertides activitats que hem preparat”.

La Mostra compte un any més amb el suport del Consell Insular de Menorca i en aquesta ocasió amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Es Castell.

Segueix les novetats de la Mostra en xarxes socials utilitzant l’etiqueta: #VIIIMostraEntitatsMenorca

Fòrum ETS Menorca.

ACTIVITATS I TALLERS (Per a descarregar guia activitats i tallers clic aquí)

Deixa un comentari