ALBA, ACOMPANYANT LA VIDA

A l’espai radiofònic dins el programa HOY POR HOY de Ràdio Menorca – La Ser , en Lluís Soler ahir va entrevistar a na Maria Sánchez, membre de l’entitat ALBA.

L’ALBA és una associació de dones afectades de càncer de mama de Menorca, que va néixer al 1999 de la inquietud d’un grup de 15 dones que patien aquesta malaltia i que buscaven d’una banda, unir-se per compartir vivències i suport, i d’altre banda, treballar per a donar visibilitat al càncer de mama.

L’associació té dos objectius, que són, la detecció precoç i el suport a les afectades. Sobre la base d’aquests objectius desenvolupen una sèrie d’activitats i presten uns serveis a les seves associades com per exemple; xerrades dirigides a dones tan en l’àmbit social, cultural com educatiu, tallers per cuidar l’activitat física (ioga, aquagym, tir amb arc, classes de ball, musicoteràpia…). A més de realitzar consultes de fisioteràpia per evitar o tratar el linfedema.

A l’entrevista es repassen més detalls de l’Associació. Voleu saber-ne més? Escoltau l’entrevista!

Un cop més, el nostre més sincer agraïment als clients de l’estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença que fan possible aquest espai de ràdio, amb el qual seguim viatjant pel teixit associatiu de Menorca.

Deixa un comentari