Una cultura diversa i de qualitat

A l’espai radiofònic mensual dins del programa Hoy por hoy de Ràdio Menorca – La Ser, en Lluís Soler ha entrevistat a en  Josep Mascaró, vicepresident de l’Associació Cultura Activa de Menorca.

L’Associació Culturactiva Menorca és una entitat sense afany de lucre, creada el 2014 per professionals de la cultura, l’art i l’àmbit social, que ofereix un servei multidisciplinari dedicat al cultiu del lleure a través de l’art. Dediquen la seva tasca al desenvolupament de continguts culturals, realització d’activitats, cursos, tallers i programes artístic-educatius, enfocats a la dinamització de l’oci i la cultura.

L’entitat, amb un triple compromís educatiu, social i cultural, té com a missió oferir al públic la possibilitat de gaudir d’experiències culturals actives i participatives a partir d’una oferta diversa i de qualitat, sense límit d’edat ni condició social, aconseguint arribar a sectors de públics cada cop més amplis, interessats en la vida artística activa.

A l’entrevista en repassen més detalls de l’Associació. Voleu saber-ne més? Escoltau l’entrevista!

Un cop més, el nostre més sincer agraïment als clients de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença que fan possible aquest espai de ràdio, amb el qual seguim viatjant pel teixit associatiu de Menorca.

Deixa un comentari