Cursos de formació a associacions

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella organitzen dos cursos de formació bàsics adreçats a entitats sense ànim de lucre, que seran dinamitzats per la nostra associació.

Díptic cicle de formació per a entitats

El primer tindrà lloc el 5 i 6 de maig sobre xarxes socials i comunicació, amb l’objectiu de donar a conèixer com es poden aprofitar les diferents formes de comunicació existents a través d’Internet, com fer difusió de les activitats que organitzam a través de mitjans i com millorar la comunicació en públic. Anirà a càrrec de Raquel Hernández (àrea de sensibilització de Càritas), Antoni Aguiló (president del Fòrum ETS Menorca) i Alejandro Blanco (especialista en tècniques de parlar en públic).

El segon tindrà lloc el 26 i 27 de maig, amb l’objectiu donar eines per millorar la gestió i l’organització interna de les entitats, així com també introduir algunes consideracions bàsiques sobre les implicacions de la llei de protecció de dades. Anirà a càrrec de Núria Llabrés (delegada de VSF a les Illes Balears i tècnica del GOB en l’àrea de Custòdia Agrària), Juanjo Villalonga (director de la ONCE a Menorca) i Cristòfol Mascaró (Coordinador de GOB Menorca).

Les dues formacions tindran lloc a la Sala d’Actes Joana de Vigo i Esquella de la Casa de Cultura de Ciutadella els divendres de 19 a 21h i els dissabtes de 10 a 12h. Són gratuïtes, però cal inscripció prèvia contactant amb Pilar Gonzalo de l’Ajuntament de Ciutadella a través del telèfon 971 38 10 50 ext. 202 o de l’adreça electrònica projectedeciutat@ajciutadella.org.

A més d’aquestes dues formacions, l’Ajuntament de Ciutadella organitza la conferència “Les associacions i l’Ajuntament, com podem transformar junts la ciutat?” a càrrec d’Albert Soler, coordinador de Projecte de Ciutat de Granollers. Tindrà lloc el dijous 27 d’abril a les 19.30 a la Casa de Cultura. En aquest cas no cal inscripció.