Fra Roger i la Menorca gastronòmica

A l’espai radiofònic mensual dins del programa Hoy por hoy de Ràdio Menorca – La Ser, en Lluís Soler ha entrevistat n’Antoni Aguiló, membre de la junta de l’entitat gastronòmica i cultural Fra Roger

L’associació va néixer ara fa 8 anys, inspirats pel llibre Art de la Cuina de Fra Roger, i cerca potenciar el coneixement del producte local i de la gastronomia menorquina. A més a més de les activitats obertes al públic habituals, aquests propers mesos estaran immersos en el desplegament del projecte Menorca Regió Gastronòmica Europea, durant al 2022, sorgida gràcies a la unió de la societat civil amb els sectors privat i públic. Fra Roger recolzarà aquesta capitalitat gastronòmica europea i desplegarà un seguit d’activitats en diferents àmbits.

A l’entrevista en repassen tots els detalls i com s’hi pot col·laborar. Voleu saber-ne més? Aquí teniu el podcast!

Un cop més, el nostre més sincer agraïment als clients de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença que fan possible aquest espai de ràdio, amb el qual seguim viatjant pel teixit associatiu de Menorca.  

Deixa un comentari