Coneixent l’activitat comunitària des Castell

A l’espai radiofònic mensual dins del programa Hoy por hoy de Ràdio Menorca – La Ser, en Lluís Soler ha entrevistat na Cati Preto, presidenta de l’Associació de Veïns des Castell, i en Gonçal Seguí, coordinador de la iniciativa de recuperació de camins rurals que porta a terme la mateixa associació.

L’associació es va crear fa gairebé 45 anys i compta amb una sòlida base social. Tenen local propi, adquirit als anys 70 gràcies a una iniciativa col·laborativa inspiradora, i actualment organitzen moltes activitats, obertes a tothom, com ara tertúlies i xerrades, projeccions de documentals, classes regulars de cant, ioga, dansa, etc.

Paral·lelament, la iniciativa de recuperació de camins rurals del terme des Castell és un exemple d’èxit que posa de manifest la cohesió i la fortalesa de les comunitats organitzades: han aconseguit recuperar diversos camins per a l’ús públic i ara començaran a treballar en tres més! 

A més a més, l’associació té importants reptes per al 2022 i tothom hi és benvingut! Voleu saber-ne més? Aquí teniu el podcast!

Reiteram el nostre agraïment als clients de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença que fan possible aquest espai de ràdio, amb el qual seguim viatjant pel teixit associatiu de Menorca.

Deixa un comentari