Inscripció a la II Mostra d’Entitats de Menorca. Es Mercadal 2014

EMPLENAU LA SEGÜENT SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Inscripció Mostra Entitats Menorca (cliqueu per a descarregar i omplir document)

La inscripció és oberta a qualsevol entitat sense ànim de lucre de la societat civil, siguin plataformes, associacions, federacions, fundacions o cooperatives. Les entitats participants a la Mostra disposareu d’un estand (per donar informació, captar socis, vendre material…) i podreu organitzar una activitat en el mateix estand si així ho desitgeu (tasts, demostracions, tallers…). El període d’inscripció és de l’1 al 30 de juny. Heu d’enviar la sol•licitud d’inscripció a l’adreça electrònica forumetsmenorca@gmail.com.

PREU INSCRIPCIÓ

El Fòrum ets-menorca no disposa de recursos propis per costejar-la. Per això, comptarem amb la col•laboració de l’Ajuntament des Mercadal amb l’aportació d’infraestructura. No obstant això, hi haurà altres despeses relacionades amb material i tasques de comunicació, per la qual cosa el preu d’inscripció per entitat serà de 10 euros. El pagament l’heu de realitzar mitjançant transferència bancària durant el període d’inscripció. Les dades per realitzar la transferència són:

Entitat: Fòrum 3r Mil•lenni
Compte bancari de l’entitat: 2056 0020 01 4102000469
Nom de la vostra entitat
Concepte: Mostra d’Entitats de Menorca 2014

DATA, LLOC I HORARI

La Mostra d´Entitats de Menorca 2014 tindrà lloc el dissabte 11 d’octubre a la plaça Pere Camps des Mercadal. Tots els estands s’ubicaran sota una carpa gran. L’horari serà de les 10:30h a les 19h. Es prega a les entitats participants que sigueu presents abans de les 10h per rebre les informacions pertinents i col•locar el vostre material a l’estand assignat.

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS

Aquelles entitats que vulgueu organitzar una activitat ho haureu de comunicar a l’organització a través de la sol•licitud d’inscripció. D’aquesta manera, podrem elaborar un programa d’activitats que serà difós durant el mes de setembre. Les activitats es realitzaran en el mateix estand de la vostra entitat. L’organització no es fa càrrec de les despeses.

XARXES SOCIALS

Per comentar la jornada a través de les xarxes socials, podeu emprar el hastag #mostraetsmenorca. D’aquesta manera, donarem a la Mostra major visibilitat a les xarxes socials i ens serà més fàcil recuperar tots els comentaris realitzats entorn a la jornada.

ALTRES ASPECTES

Us farem arribar tota la informació i les modificacions que hi puguin haver a l’adreça electrònica de la persona que representa a l’entitat assenyalada en la sol•licitud. També disposareu de la informació necessària a la pàgina web www.forumetsmenorca.org. Per qualsevol qüestió, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica forumetsmenorca@gmail.com