Jornada d’Economia Social

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca i l’Observatori Socioambiental de Menorca us conviden a la Jornada d’economia social, que tindrà lloc el dissabte 8 d’abril a les 11h a la sala d’actes de l’Institut Menorquí d’Estudis (Camí des Castell 28, Maó).

La jornada pretén donar a conèixer l’economia social des de dues perspectives. Per una banda, clarificant el concepte d’economia social i les noves economies emergents, per poder tenir un criteri a l’hora delimitar quin tipus d’activitat econòmica s’inclou en aquest model econòmic. Per altra banda, determinant els indicadors i la metodologia més adequada per mesurar les dimensions de l’economia social i el seu impacte econòmic, social i ambiental.

Per això, comptarem amb la ponència de Carlos Ballesteros García. És Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pontificia de Comillas, i Màster en Economia Social i Gestió d’Entitats Sense Ànim de Lucre per la Universitat de Barcelona. Especialitzat en les àrees d’investigació de comportament del consumidor, ciutadania econòmica i empreses al servei de les persones. Després de la ponència, es comptarà amb una taula rodona d’experiències d’economia social. Hi participaran Som Energia, Càritas – TIV, Ilunion Hotels (ONCE) i Cooperativa d’Escoletes Infantils de Maó.

Vos hi esperam!