Jornada d’Innovació i Cooperativisme

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca (Fòrum ETS Menorca) i La Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB) presenten la Jornada d’Innovació i Cooperativisme, que es celebrarà el proper 14 d’octubre en el Museu de Menorca de Maó. El president del Fòrum ETS Menorca, Antoni Aguiló, farà la presentació de la jornada juntament amb Malena Riudavets, presidenta d’UCTAIB  i de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears.

S’obrirà la Jornada amb la conferència El futuro del trabajo, el cooperativismo como futuro a càrrec de Juan Antonio Pedreño,  president de COCETA, UCOMUr, CEPES y de Social Economy europe (SEE)

La taula rodona compta amb la participació de la Cooperativa MenorcaLab que presentarà el seu projecte La Fábrica, coworking d’empreniment social; i d’Aracoop,  un programa marc de cooperació público-privada promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb la participació de la Confederació i les Federacions de Cooperatives i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, amb la col·laboració de més de 100 institucions públiques i privades implicades en la creació i creixement d’empreses de l’economia social i cooperativa. El president d’ARACOOP i de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso presentarà aquest programa.

Ressenyar la importància d’aquesta jornada de difusió del cooperativisme i l’economia social oberta a tot el públic en general i especialment als emprenedors implicats en l’economia cooperativa.

Programa Jornada 14-10-17