Nova junta i noves entitats al Fòrum ETS Menorca

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca renova la seva junta i s’apropa a la cinquantena d’entitats adherides

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca – Fòrum ETS Menorca – va celebrar el passat dijous dia 29 la seva assemblea anual. Ateses les circumstàncies sanitàries, la sessió es va desenvolupar virtualment i va gaudir d’una assistència ben representativa de les entitats adherides.

Entre d’altres aspectes, es va renovar la junta directiva, tot fent èmfasi en la necessitat de comptar amb representants de les diferents tipologies d’entitats adherides al Fòrum. Així idò, la Junta va quedar així:

Presidència: Núria Llabrés (Justícia Alimentària)

Vicepresidència: Raquel Hernández (Càritas Menorca)

Tresoreria: Tòfol Mascaró (GOB Menorca)

Secretaria: Júlia Álvarez (Som Energia)

Vocalies: Borja Rodríguez (ONCE)

                   Macià Coll (Ciutadella Antiga)

                   Marisol  Plovins (Es Músics)

                   Daniela Viola (Vesines des Mercadal)

El Fòrum ETS Menorca vol agrair públicament la implicació i dedicació a n’Antoni Aguiló, qui n’era el president des de la constitució del Fòrum fa ara cinc anys en representació de Fra Roger, i a Rafel Oliver, tresorer des de llavors en representació d’Amics de la Mar.

Així mateix, l’assemblea va ratificar l’adhesió de les noves entitats: Acirkaos, Ciutadella Antiga, la Fundación para la Preservación de Menorca, el Grup Filatèlic i Numismàtic de Ciutadella, Junts as Pla Associació Cultural, la Protectora d’Animals de Maó, la Societat Ornitològica de Menorca i el Trebalúger Equine Rescue Center. El Fòrum ETS Menorca passa així a tenir 47 entitats, ben diverses alhora que amb molts punts en comú. Són justament aquestes connexions i punts de trobada allò que nodreix la raó de ser del Fòrum, tot reforçant el teixit associatiu de Menorca.

Deixa un comentari