Apropant-nos a la feina de la Societat Ornitològica de Menorca al Fem Xarxa

Aquest mes de maig hem dedicat el FEM XARXA a la Societat Ornitològica de Menorca. A l’espai mensual dins del programa Hoy por hoy, de Ràdio Menorca, s’ha entrevistat a Rafel Triay, el seu president.

La SOM, Societat Ornitològica de Menorca, es va crear l’any 2000, quan es va voler agrupar totes les iniciatives ornitològiques que hi havia en aquell moment, i crear una entitat que els donés suport. Els objectius de la SOM són l’estudi, la divulgació i la protecció de les aus a Menorca. Realitzen determinats projectes orientats a l’estudi de les aus i les seves poblacions, tant residents com nidificants i hivernants, així com també de totes les poblacions d’ocells migratoris. Avui dia, tenen també una forta vessant divulgativa i de conservació.

A l’entrevista repassen els projectes actuals i la importància dels ocells com a bioindicadors. Escoltau el podcast per conèixer-ne els detalls i saber com s’hi pot col·laborar!

El nostre agraïment als clients de l’Estalvi Ètic de Colonya, Caixa Pollença, que fan possible aquest espai de ràdio amb el anam descobrint, mes a mes, el teixit associatiu de Menorca.

Deixa un comentari