Trobada d’entitats socials a Son Putxet. Dissabte 8 novembre

El Fòrum ETS Menorca organitza una trobada d’entitats socials el dissabte 8 de novembre a Son Putxet.

Emprarem el hashtag #coordinacioetsmenorca a les xarxes socials per a seguir el que passi durant la jornada.

L’objectiu de la jornada és consensuar amb totes les entitats interessades un pla d’actuacions del Fòrum de cara a 2015, amb la idea d’anar donant resposta a les necessitats que totes tenim.

Es partirà de la revisó dels acords de la jornada de l’any passat i de la valoració de les accions que s’han realitzat fins ara, la Mostra d’Entitats entre elles. A partir d’aquí es dissenyarà un pla d’actuacions i de funcionament per a l’any que ve. Aquest és l’enllaç a la jornada de l’any passat https://forumetsmenorca.org/trobada-coordinacio-entitats-son-punxet-2013/

Consideram important la presència de tant com més entitats millor, per a poder comptar amb prou diversitat d’opinions i poder consensuar unes accions que realment donin resposta al teixit associatiu de Menorca. Per açò totes les entitats hi estau convidades, i us demanaríem que en féssiu difusió a tothom que cregueu que pugui fer aportacions.

La jornada és a Son Putxet (casat de dalt), el dissabte 8 de novembre. La trobada és a les 9:00, per començar puntuals a les 9:30 h. S’espera acabar cap a les 18:00 h. Per dinar demanam que cadascú dugui alguna cosa per compartir. Com que hem de pagar el lloguer de la casa, cada persona participant haurà de col·laborar amb 5€.

Es prega confirmar assistència abans de dia 5 de novembre.

Per qualsevol dubte, contactau amb nosaltres

forumetsmenorca@gmail.com

Situacio_SonPutxet