Arriba la VI Mostra d’Entitats de Menorca!

El Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca organitza la Mostra d’Entitats, que enguany celebrarà la seva sisena edició. El Fòrum ETS Menorca cerca, així, seguir creant xarxa i col·laboració entre entitats i, al mateix temps, donar a conèixer i fer visible a la ciutadania la feina de cadascuna de les entitats no lucratives.

D’aquesta manera, després de la Mostra del 2020, que se celebrà en format virtual atesa la situació sanitària, la VI Mostra recupera enguany el caliu de la presencialitat, i tindrà lloc dissabte dia 2 d’octubre, a la Plaça des Pins de Ciutadella, respectant totes les mesures de seguretat. En aquest sentit, aquesta jornada, que ha esdevingut un dels espais de trobada i de col·laboració de referència a Menorca, oferirà un espai dinàmic, lúdic i festiu, oferint un seguit d’activitats i tallers des de les 10h fins a les 14h, aptes per a tots els públics.

La Mostra començarà a les 10h tot articulant diversos espais: a les diferents zones des Pins, hi haurà tallers per a tots els públics i jocs tant infantils com juvenils; a l’escenari, hi haurà espectacles de música, de dansa, i fins i tot de circ acompanyat d’una bona batucada, i una desfilada de roba de segona mà!

Hi participaran 22 entitats ben diverses de Menorca, que representen la palesa fortalesa associativa de l’illa, com ara Amics de la Mar de Menorca, Art en Moviment, Arts a Menorca, Es Músics, Ass. Històrica de Fútbol Menorquí, Batucada Esclat, Càritas, Creu Roja, Escoltes de Menorca, Formiga Arts Marcials, Fra Roger, GOB, Grup Folklòric Sant Isidre, Justícia Alimentària, Líthica, S’Espai de Circ i Som Energia. Comptant també amb la participació de la Coordinadora d’ONGD Illes Balears, de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears i del Pla per a l’Impuls del Voluntariat a Menorca, la VI Mostra d’Entitats serà, en definitiva, una jornada articulada en torn a la col·laboració, la solidaritat, la sostenibilitat, l’intercanvi i la tradició.

La VI Mostra d’Entitats de Menorca és possible gràcies al suport del Consell Insular de Menorca, a través de la conselleria d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local; i la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella i de Sa Cooperativa del Camp. A la vegada, volem reiterar el nostre agraïment a Caixa Colonya: gràcies al seu estaló, hem pogut dedicar el darrer capítol del nostre espai radiofònic, Fem Xarxa, a la Mostra d’Entitats, on na Núria Llabrés, la presidenta del Fòrum, és entrevistada. Aquí el teniu:

Ens veiem dissabte!

Deixa un comentari