La Mostra d’Entitats de Menorca: èxit de participació i rècord en bon ambient!

Ja fa un mes que vam celebrar la VI Mostra d’Entitats de Menorca! La jornada, que va tenir lloc a la Plaça des Pins de Ciutadella, va estar marcada per un ambient sa, dinàmic i lúdic: un fidel reflex, en definitiva, de l’esperit que inspira l’associacionisme i la col·laboració.

A la Mostra  hi van participar 21 entitats no lucratives de Menorca i van ser molt nombroses les persones que s’hi van atracar. Vam poder gaudir de moltes activitats i espectacles, per a tots els públics i gustos! Hi van haver tallers, xerrades, dibuixos i jocs col·laboratius, audicions de música i de dansa, demostracions de circ i una batucada, una desfilada de roba de segona mà i, fins i tot, la presentació del nou cançoner escolta. Al vídeo que avui compartim en trobareu un bon resum!

L’objectiu de la Mostra és seguir creant xarxa i col·laboració entre entitats de la nostra illa, fent visible a la ciutadania, al mateix temps, els valors que ens uneixen com a societat i que ens empenyen a construir, entre tots i totes, un món més just, equitatiu, sostenible i solidari.

La VI Mostra d’Entitats de Menorca va ser possible gràcies a la participació de les entitats del tercer sector de l’illa, tan nombroses com diverses: un cop més, gràcies! De la mateixa manera, la Mostra ha rebut el suport del Consell Insular de Menorca, a través de la Conselleria d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, i de l’Ajuntament de Ciutadella.

Nota: el vídeo és disponible a YouTube seguint aquest enllaç –> https://youtu.be/anf1xT9ifBI

Deixa un comentari