Ja és aquí la VII Edició de la Mostra d’entitats de Menorca.

Enguany Sant LLuís demostrarà la riquesa del teixit associatiu amb la celebració de la VII Mostra d’Entitats de Menorca, que tindrà lloc al Pla de sa Creu aquest dissabte, 15 d’octubre de 10 h a 14 h. Un total de 16 entitats donaran a conèixer els seus projectes en aquest aparador del món associatiu i que té per objectiu  reconèixer la seva tasca i visibilitzar la seva realitat.

Les entitats es distribuiran en estands pel Pla de sa Creu, el Pla Rector i el Cós de Sant LLuís. La inauguració serà a les 10h i anirà a càrrec de l’entitat Mendó Batucada.

La setena edició arriba amb un ampli programa d’activitats, que es portaran a terme a l’escenari i/o a la pista central i als mateixos estands de les entitats. La programació inclou des d’un mercat d’intercanvi, jocs cooperatius, coreografies de dansa, el muntatge de “Besitos” per part dels Amics de la Mar, a més de diversos tallers oberts a tots els públics.

Hi participaran 16 entitats ben diverses de Menorca, que representen la palesa fortalesa associativa de l’illa, com ara Alba, Amics de la Mar de Menorca, Art en Moviment, Ass. Històrica de Fútbol Menorquí, Càritas, Creu Roja, Escoltes de Menorca, GOB, Grup FolklòricEs Rebost, Justícia Alimentària, Menorca Preservation (Plastic Free), Per la mar Viva, Refugi Equin Rescue i Som Energia. La VII Mostra d’Entitats serà, en definitiva, una jornada articulada en torn a la col·laboració, la solidaritat, la sostenibilitat, l’intercanvi i la tradició.

La VII Mostra d’Entitats de Menorca és possible gràcies al suport del Consell Insular de Menorca, a través de la conselleria d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local; i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Lluís i de Sa Cooperativa del Camp.

Sense dubte una jornada lúdica i festiva que no deixarà indiferent a ningú!

Us esperam dissabte!


Deixa un comentari