SANT LLUÍS ACULL LA MOSTRA D’ENTITATS, EN UN AMBIENT MOLT PATICIPATIU I FESTIU.

La setena edició de la mostra d’entitats de Menorca, va a tornar a ser tot un èxit de participació. El Pla de sa Creu de Sant Lluís va ser l’indret on unes quince entitats es van reunir dissabte 15 d’octubre per donar a conèixer les activitats i els projectes que duen a terme. I tot això en un cap de setmana en què les temparatures van ser molt agradables.

La Mostra d’entitats és l’espai de trobada anual de les entitats, associacions i cooperatives de Menorca. Un espai on conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix l’illa. Entitats dels àmbits cultural, social i ambiental van oferir durant el dia una gran varietat d’activitats amb l’objectiu de fer visible a la ciutadania la feina que realitzen dia a dia, així com els valors que ens uneixen com a societat i que ens empenyen a construir, entre tots i totes, un món més just, equitatiu, sostenible i solidari.

Durant tot el matí el públic assistent va poder gaudir amb una programació diversa i espaiada. Hi va haver l’actuació musical de Mendó batucada, jocs cooperatius de la mà dels Escoltes de Menorca, coreografies per part de Art en Moviement i molts tallers i activitats.

En aquest vídeo en podeu veure un bon resum del que vam gaudir aquest dissabte!

La VII Mostra d’Entitats de Menorca va ser possible gràcies a la participació de les entitats del tercer sector de l’illa, tan nombroses com diverses: un cop més, gràcies! De la mateixa manera, la Mostra ha rebut el suport del Consell Insular de Menorca, a través de la Conselleria d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, i de l’Ajuntament de Sant Lluís.

Deixa un comentari