Una entitat compromesa amb el producte local i el sector primari.


A l’espai radiofònic dins el programa HOY POR HOY de Ràdio Menorca – La Ser , en Lluís Soler aquest 25 de juliol va entrevistar a n’en Tolo Mercadal, gerent de la Cooperativa del Camp.

La Cooperativa del camp és la resulta d’una fusió entre la Coop. d’Alaior i la de Ciutadella. Actualment compte amb més de 500 socis, però cal remarcar que aquestes tenen una antiguitat de més de 75 anys.

Una de les seves missions, és la de donar a conèixer a la societat civil  com funciona, respira i viu el mon rural a més de vetllar per tots els interessos dels productors del sector primari de Menorca.

L’entitat té un compromís amb Menorca com a territori molt fort i fan tot el possible  per tal de conservar la nostre identitat, a més de protegir aquest patrimoni per les futures generacions.

Sense dubte una entitat que lluita dia a dia per la comercialització del producte local i la seva visualització en els mercats, tant de Menorca com de fora de l’illa.  

A l’entrevista es repassen més detalls. Voleu saber-ne més? Escoltau l’entrevista!

Reiteram el nostre agraïment als clients de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença que fan possible aquest espai de ràdio, amb el qual seguim viatjant pel teixit associatiu de Menorca.

Deixa un comentari