Un exemple de viure i d’entendre la vida en comunitat.

A l’espai radiofònic dins el programa HOY POR HOY de Ràdio Menorca – La Ser , en Lluís Soler aquest 29 d’agost va entrevistar a na Marta Coll, membre de l’Associació Vesines des Mercadal.

L’entitat es va constituir un 30 de juny del 2015 i va sorgir d’un grup llavor, que seguia l’estela del que havia deixat tot el moviment 15M del 2011 i, orfes d’espais per seguir reflexionant, compartint i transformant, van proposar un espai local per treballar “a casa seva amb una visió global”.

Un dels seus objectius i eixos que persegueix és el de “Fer comunitat  des de la cultura, la solidaritat, la interculturalitat, la cura del medi ambient, la informació i l’acció” a més de posar en escena l’hàbit assembleari, la creativitat i el diàleg.

L’associació és un clar exemple de com la participació és una manera de viure i d’entendre la vida en comunitat i una manera d’implicar-se amb el món i els altres.

A l’entrevista es repassen més detalls. Voleu saber-ne més? Escoltau l’entrevista!

Un cop més, el nostre més sincer agraïment als clients de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença que fan possible aquest espai de ràdio, amb el qual seguim viatjant pel teixit associatiu de Menorca.

Deixa un comentari