Recuperant la vida de poble amb Ciutadella Antiga

A l’espai radiofònic mensual dins del programa Hoy por hoy de Ràdio Menorca – La Ser, en Lluís Soler ha entrevistat en Macià Coll, coordinador de l’associació Ciutadella Antiga – centre comercial obert.

Ciutadella Antiga va néixer per posar fre i proposar solucions a la creixent distància generada entre el client i la botiga, antuvi petita i de poble i, gradualment, cada cop més gran, impersonal i allunyada del centre urbà. L’entitat impulsa iniciatives beneficioses per al comerç del casc antic de Ciutadella, amb l’objectiu últim de retornar i enfortir la vida de poble a la zona. Així doncs, dóna resposta als reptes de l’economia social i local, i de la conservació patrimonial del casc antic.

A l’entrevista repassen els orígens i els objectius de l’associació i quins projectes tenen en marxa per, en definitiva, enfortir socio-econòmicament el casc antic de Ciutadella. Entre d’altres, porten a terme projectes de dinamització cultural i comercial, com la campanya d’Street Art, que enguany celebra la seva novena edició, o el Teatre de Butxaca, que enguany se celebrarà en versió digital. Al podcast podreu escoltar-ne tots els detalls!

Reiteram el nostre agraïment als clients de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença que fan possible aquest espai de ràdio, amb el qual seguim viatjant pel teixit associatiu de Menorca. 

Deixa un comentari